top of page

מתכונים

לביבות מבטטה ועדשים כתומות - ללא צורך בבישול (35 לביבות)

אהבתי

ניתן להקפיא ולחמם בטוסטר/תנור בעת הצורך
כנשנוש 3 יחידות
לארוחת ערב/צהרים 7/6 יחידות + סלט גדול או ירקות אחרים + מנת שומן

לביבות מבטטה ועדשים כתומות - ללא צורך בבישול (35 לביבות)

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

1.65

סה״כ חלבון

59

קלוריות ליח׳

40

סה״כ קלוריות

1425

רכיבים

בטטה גדולה חתוכה גס
כוס עדשים אדומות שהושרו מראש לפחות 12 שעות וסוננו
2 כפות שמן זית
2 כפות טחינה גולמית
כפית פפריקה מתוקה
כפית אבקת אפיה
מלח לפי טעם

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל220 מעלות

  • טוחנים את הבטטה במעבד מזון

  • מוסיפים את העדשים וטוחנים עד שהכל נטחן דק

  • מעבירים את תערובות הבטטה ועדשים לקערה, מוסיפים טחינה, שמן זית, אבקת אפייה ופפריקה.

  • מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • מרטיבים את הידיים ומייצרים לביבות ושמים על תבנית המרופדת.

  • מכניסים לתנור ואופים כ20-25 דק עד ההשחמה.

בתיאבון

bottom of page