top of page

מתכונים
לחם פסיליום ושיבולת שועל ללא קמח

ניתן לשלב כנשנוש עד 120 קק"ל לפי החלוקה - סה"כ לחלק במספר פרוסת שקיבלתם
או בארוחת בוקר עד 200 קק"ל עם קפה /תה

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
סה״כ חלבון
97
קלוריות ליח׳
סה״כ קלוריות
2639
רכיבים
תבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת היטב
כוס וחצי שיבולת שועל
5 כפות קליפות זרעי פסיליום
6 כפיות זרעי פשתן
1/2 כוס שקדים
2 כפות צ‘יה
2 כפות שומשום
5 כפות גרעיני דלעת
4 כפות פרג טחון (לא חובה)
כפית קינמון (לא חובה)
כפית וחצי מלח
2 כפות סוויטנגו
3 כפות שמן קוקוס
כוס וחצי מים
הוראות הכנה
בקערה אחת מערבבים היטב את כל החומרים היבשים חוץ מסוויטנגו.
מערבבים היטב שמן קוקוס (במצב הנוזלי שלו) + מים + סווטינגו
שופכים את הבלילה הנוזלית לתוך הקערה עם המוצרים היבשים, אם הבלילה יבשה מדי מוסיפים עוד מעט מים.
מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ונותנים לה לנוח לילה/יום שלם במקרר במטרה לתת לפסיליום לתפוח, להגדיל נפח ולהדביק את כל החומרים
מחממים את התנור ל180 מעלות
מכניסים את הלחם לאפיה של 30 דק‘
מוצאים החוצה הופכים מניחים קרש מעל
הופכים ומחזירים לתנור לעוד שעה וחצי עד שהלחם מתייבש ומשחים
נותנים ללחם להתקרר ורק אחר כך פורסים
שומרים במקרר או מקפיאים פרוסות מוכנות לאכילה
בתיאבון
bottom of page