top of page

מתכונים
סלט טאבולה כרובית (4 מנות)

לצד מנת חלבון או בין ארוחות בהתחשבות במנות השומן
אפשר לשדרג ולהוסיף:
חופן אגוזים קצוצים תוספת של כ250 קק"ל
וחופן חמוציות כ100 קק“ל

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
סה״כ חלבון
קלוריות ליח׳
סה״כ קלוריות
200
רכיבים
כרובית קטנה כ 500 גרם
צרור פטרוזיליה קצוצה גס
צרור כוסב רה קצוצה גס
חצי צרור של עלי נענע קצוצים גס
מיץ מלימון שלם טרי
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
חותכים את הכרובית לתפרחות
מעבירים את תפרחות הכרובית, נענע, כוסברה ופטרוזיליה למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שעשבי התיבול נקצצים והכרובית הופכת לפירורים יחסית אחידים
ממלציה להכין ב2 נגלות ולא להכניס בבת אחת את הכמות למעבד מזון
ניתן להוסיף אגוזים/חמוציות לפי מנות פרי שומן שבתפריט
בתיאבון
bottom of page