top of page

מתכונים
סלט מלפפונים אסייתי ב3 הצעות הגשה

כארוחה/כנשנוש/כתוספת כפי שפורט בהצעות הגשה
3 הצעות הגשה:
1. מתכון מקורי, סופרים רק את מנת שומן כף שושמום 100 קק"ל, כנשנוש בין ארוחות או לצד ארוחת צהריים/ערב
2. בתוספת אטריות אורז/שעועית מבושלות כוס חד כפעמית 100 קק“ל + מנת שומן 100 קק“ל + תוספת חלבון + חזה עוף
3. בתוספת אטריות אורז/שעועית מבושלות כוס חד כפעמית 100 קק“ל + מנת שומן 100 קק“ל + 100 גרם טופו 150 קק"ל (מנה של 350 קק"ל כארוחת צהרים)

ערך תזונתי למנה
חלבונים ליח׳
סה״כ חלבון
קלוריות ליח׳
סה״כ קלוריות
רכיבים
5 מלפפונים לא גדולים
רבע כוס אצות וואקמה יבשות
1 כף וחצי שומשום שלם
2 שיני שום כתושות
1 כף שמן שומשום
1 כף לימון
2 כפות סויה
חצי כפית סוויטנגו (לא חובה)
הוראות הכנה
חותכים את המלפפונים עם קולפן לאורך לתוך קערה
מוסיפים לקערה את האצות שהושרו מראש במים כ10-15 דק ונשטפו
בקערית נפרדת מערבבים מרכיבים לרוטב: שום כתוש + שמן שומשום + לימון + סויה + סווטנגו
מוסיפים את הרוטב לסלט, מערבבים, ממתינים כמה דקות והסלט מוכן לאכילה
ניתן לשדרג את הסלט ולהוסיף טופו, אטריות שעועית/אורז, חזה עוף, בצל
בתיאבון
bottom of page