top of page

מתכונים

פשטידת בצל וחומוס

אהבתי

ניתן לאכול כנשנוש לפי התפריט האישי, חצי מנה או מנה
או כארוחת ערב/צהריים מנה אחת לאישה , שתי מנות לגבר+ ירקות מגוונים בצורה אהובה

פשטידת בצל וחומוס

ערך תזונתי למנה

חלבונים ליח׳

52

סה״כ חלבון

52

קלוריות ליח׳

204

סה״כ קלוריות

1227

רכיבים

ל6 מנות
כוס גרגרי מומוס שבושלו מראש/סנפרוסט/קופסת שימורים
שתי כפות שמן זית
חמישה בצלים חתוכים לטבעות
שבע כפות קמח חומוס/עדשים
כפית אבקת אפייה
כוס מים
מלח, פלפל שחור
כמון לפי הטעם
אפשר לשדרג עם ירק: פטרוזיליה, כוסברה

הוראות הכנה


· מחממים תנור ל-180 מעלות.

· חותכים את הבצל לטבעות.

· מחממים שמן זית במחבט. מוסיפים את הבצל מערבבים היטב ומטגנים עד לריכוך 8 דק.

· מעבירים לקערה גדולה ומקררים

· במעבד מזון טוחנים את גרגירי החומוס עד לקבלת פירורים גסים ומוסיפים לבצל

· מוסיפים את קמח חומוס/שקדים, מים, מלח, פלפל וכמון ומערבבים.

· מעבירים לתבנית בקוטר 26 ס"מ. אופים כ-45-50 דקות, עד להזהבה.

· נותנים לפשטידה להתקרר ומגישים.

בתיאבון

bottom of page